Tips til Google maps

 
19-12-2011
Gode råd

Et af de vigtigste apps til sin smartphone må være Google maps. Her er et par gode tips til Google maps.

Præcise lokation
Hvis du vil have en mere præcise lokation af hvor du står, så brug altid den indbyggede GPS samt dit mobile netværk. Når du er i Google maps, tryk øverst i højre hjørne på det runde ikon, så kommer din nøjagtige lokation.

Street view
Holder fingeren et par sekunder på en gade eller vej, så popper der en boble op. Hvis du trykker på boblen. På skærmen kommer der nu et kasse med en pil. Hvis du trykker på pilen,så kommer du til en menu, hvor du har mulighed for bla. at trykke på en figur af en person. Hvis du trykker på den så får du et "street view" af stedet.

Guide i street view
Du har nu mulighed for at trykke "menu", og "kompas-tilstand", og du kan ved at kigge ind i skærmen på din Android mobiltelefon blive guidet i den rigtige retning ved hjælp af pile.

Find dine venner
Hvis du vil findes af dine venner, så tryk "menu" og "tilmeld dig lattitude". Så kan du finde de venner der også er tilmeldt Lattitude, og de kan finde dig.

Få rute med det offentlig
Du har også mulighed for at få rejseplan via Google map. Tryk "menu" "Rutevejledning". Du skal nu vælge hvor du skal hen. Når du har gjort det, så har du mulighed for at trykke på en knap med en bus på. Nu får du rejseplan med tog og bus.

 
 
Find information om: mobil mobilguide guide mobilen mobiltelefon guide
(Hovedkategori: Gode råd)