Spar på datamængden
Automatiske funktioner

Har du en ny mobil så vær opmærksom på, at den muligvis har en masse nye funktioner, som din gamle mobil ikke havde. Undersøg om den har aktiveret tjenester der automatisk modtager eller sender data.

Du bør ligeledes sikre dig om dette dataforbrug er omfattet af dit mobilabonnement eller om det skal betales pr. MB.

Det kan være at mobilen sørger for at email, kalenderaftaler eller Facebook-nyheder automatisk opdateres. Dette sker ved regelmæssig dataoverførsel.
I mobilens indstillinger kan du selv vælge om du ønsker disse automatiske opdateringer. På den måde er det dig der styrer mobilens dataforbrug.

Ønsker du automatiske opdateringer bør du overveje et abonnement med dataforbrug eller en Mobilsurf pakke.


Trådløst netværk eller mobilnettet?

Hold øje med det lille WiFi ikon på din mobil. Det fortæller om du er forbundet til et trådløst netværk, som ofte er gratis.
Kan du ikke se ikonet i mobilens display så overføres data sandsynligvis via det almindelige 3G netværk, som på din datamængde. Hvis du hele tiden få mobilen til at kigge efter efter gratis WiFi net så spare du selvfølgelig på din datamængde når du er koblet på det gratis WiFi net, tilgengæld bruger du en del strøm på hele tiden at kigge efter netværket. Det betyder at du oftere skal lade din telefon op.

Navigation

Bruger du navigation i din mobil, vil du i de fleste tilfælde også bruge meget data.Kategorier på sider:

Bluetooth Applikation Android Market Touchscreen Apps Mobilt bredbnd 3G Nokia Spar p strmmen Kampagnetilbud 4G Mobiltelefoni Windows Mobile Mobiludstyr Spar p datamngden Android iPhone Symbian HTC Wi Fi Sikkerhed og smartphone Mobil & Tele Gode rd om valg af smartphone App Store Smartphones iPhone OS Ovi Marked


 Du er her: Smartphone - Netannoncer Smartphone -