Ny business smartphone fra Samsung

 
05-12-2011
Samsung nyheder

Samsung Galaxy Note er den perfekte hybrid mellem en smartphone og en tablet og oplagt til det travle liv på farten. Galaxy Note vejer blot 178 gram, men er udstyret med en stor og højopløst skærm på 5,3 tommer. Galaxy Note er desuden udstyret med en smart pen, så du kan tage noter direkte på skærmen.

Galaxy Note er en lidt større mobiltelefon med meget større muligheder. Galaxy Note er udstyret med alt du har brug for til et travlt og fleksibelt arbejdsliv. På den 5,3 tommer store skærm i HD-kvalitet har du altid lynhurtigt internet, mail og apps lige ved hånden – og takket være telefonens størrelse er der blevet plads til et ekstra kraftigt batteri, der giver op til 13 timers taletid til livet på farten.

Galaxy Note er designet til den kræsne bruger og udstyret med en smart pen, så du hurtigt kan tage noter direkte på skærmen, skrive sms’er, redigere og beskære billeder, eller opdatere kalenderen uden at skulle anvende det traditionelle tastatur. Perfekt, hvis du hurtigt skal highlighte grafik eller tekst til et møde på arbejdet, eller vil sende kæresten en sms og vise på et kort, hvor I skal mødes til aftenens date.

”Vi har foretaget en kundeundersøgelse, der viste at mange mobilbrugere efterspurgte muligheden for at kunne skrive tekstbeskeder med fri hånd ved hjælp af en pen. Samtidig kunne vi identificere et behov for et produkt, der kombinerede det bedste fra smartphonen, tavle-pc’en og den traditionelle notepad i én løsning. På den baggrund har vi udviklet Galaxy Note, der forener det bedste fra alle verdener,” siger Solvej Lee fra Samsung Danmark.

Dit mobile kontor
Galaxy Note lever desuden op til de højeste standarder for sikkerhed og er forsvarligt krypteret, så du trygt kan fortsætte arbejdet, når du er på farten. Den understøtter fx Microsoft Exchange og VPN, samt mange andre mail og web-løsninger.

Du får en uovertruffen kalender- og planlægningsfunktion, og via den indbyggede memo-funktion kan du optage dine gode ideer til morgendagens møde eller måske indkøbslisten til aftenens middag med familien. Galaxy Note kan også sættes op mobil udskrivning via USB eller WiFi og er udstyret med indbygget dokumentlæser.

Endeligt er Galaxy Note udstyret med et otte megapixels kamera med digital zoom og LED-blitz, så du altid har et avanceret kamera lige ved hånden og kan fange øjeblikket i knivskarpe detaljer.

Galaxy Note er i butikkerne fra første uge i december. Vejledende udsalgspris ved lancering 5.600 kroner.

Fakta: Samsung Galaxy Note bygger på operativsystemet Android 2.3. Størrelse 82,95 x 146,85 x 9,65 millimeter med en HD Super AMOLED skærm på 5,29 tommer (HD-kvalitet på 800 x 1280 pixel), 16 millioner farver. Vægt: 178 gram. Dual-core processor på 1,4 gigahertz, 16 GB MicroSD hukommelse. Netværk, GPRS, EDGE. HSPA+ med understøttelse af Bluetooth 3.0 +, USB 2.0 samt WiFi. Otte megapixel kamera med autofokus og LED-blitz. Dokumentlæser, mobil udskrivning (USB, WiFi), offline-mode, stemmememo og telefonsvarer. Understøtter følgende e-mail formater: Exchange Active Sync, GMail, POP3, IMAP4, SMTP, SSL og TLS.

 
 
Find information om: mobil mobilen guide mobiltelefon mobilguide guide
(Hovedkategori: Nyheder)