Nokia app hjælper dig med at holde nytårsfortsætter

 
24-01-2011
Apps Ovi

Nokia har lanceret en gratis applikation, som kan hjælpe dig med at holde de nytårsfortsætter, der for eksempel omhandler at spise sundere, holde op med at ryge eller dyrke mere motion.

Nytårsforsætter kan være svære at holde, og undersøgelser viser, at det kun er omkring 10 procent af os, der lykkes med at få målene ført ud i livet. Nokia har lanceret en mobil applikation, der kan hjælpe med til at holde de nytårsforsætter, der handler om at spise sundere, holde op med at ryge eller at dyrke mere motion.

Med applikationen Wellness Diary kan man indtaste sine mål og løbende monitorere sine fremskridt. Den sørger for at holde en opdateret om, hvor mange skridt man har gået, og minder en om at registrere de ting, man gerne vil forbedre, som for eksempel sin samlede søvn, indtag af alkohol eller forbrug af cigaretter. Dataene bliver indsamlet i applikationen, og man kan løbende se kurver over sine fremskridt.

- Viljestyrke er en ting, men det handler lige så meget om at være bevidst om, hvilke valg man træffer og få visualiseret resultaterne. Personligt bruger jeg applikationen til at holde styr på min træning, og så har jeg sat den til at give mig besked om, at jeg skal tage et glas vand og et stykke frugt en time før frokost hver dag, siger Niels Kjelstrup, som er produktchef i Nokia.


Inddrag de nærmeste i dine mål

Ud over selv at følge med i sine fremskridt, kan man også dele informationerne på Twitter, så venner og familie kan følge med.

- Det handler ikke alene om, at vennerne skal kunne følge med i ens vægttab. Når man deler sine mål og resultater, så får man automatisk talt med sin omgangskreds om det, og det kan være med til at give inspiration og motivation til at nå sine mål, siger Niels Kjelstrup.

Wellness Diary Beta er gratis og kan downloades i Ovi Marked. Applikationen er tilgængelig til en række Nokia-telefoner, blandt andre Nokia 5230, Nokia C6-00, Nokia N97mini og Nokia N8.


 
 
Find information om: mobil guide mobilen guide mobilguide mobiltelefon
(Hovedkategori: Apps)