Hvornår kommer iPhone 5?

 
30-06-2011
Iphone nyheder

Der er rigtig mange der går og venter på den næste iPhone 5. Mange havde regnet med at den ville komme her i foråret. Det er nemlig på det tidspunkt Apple plejer at sende en ny iPhone ud i butikkerne. Men sådan har det ikke været denne gang.

Rygterne siger nu at Apple skyder den af i sensommeren, nærmere bestemt til september.

Der vil dog ifølge kilderne ikke ske lige så store ændringer, som der f.eks. gjorde, da iPhone 3GS blev fulgt op af iPhone 4. F.eks. kommer designet, ifølge diverse rygter, ikke til at blive synderlig ændret, iPhone 5 kommer til at se ud som iPhone 4. Mange regner dog med at den bliver lidt tyndenere.

Den kommer til at have en hurtigere processor ombord, visse rygter siger, at det bliver den samme, som sidder i iPad 2. Det vil give mening, da app-producenterne så for alvor kan begynde at producere software, der kræver lidt mere computerkraft.

Rygterne går også, at der kommer et otte megapixel kamera i smartphonen, og at antennen skulle være blevet kraftigt forbedret. Det er ingen hemmelighed at Apple fik meget kritik for deres antenne på iPhone 4. Den virkede simpelt ikke hvis man holdt den på en bestemt måde.

 
 
Find information om: guide mobiltelefon mobil mobilen mobilguide guide
(Hovedkategori: Nyheder)