Gode råd til det rigtige smartphone abonnement

 
29-03-2011
Gode råd

Mange har en for stort mobilregning i forhold til det forbrug de har. Betaler du f.eks. for 5 timers fri tale, men taler kun 2 timer, så betlaer du jo for 3 timer for meget. Smartphones har ikke gjort det nemmere at finde det rigtige abonnement, fordi der nu er kommet et faktor det hedder dataforbrug. For at spare penge gælder det om at finde det abonnement der passer til dit forbrug. Her er en række gode råd når du skal finde de rigtige abonnement.

Undersøg dit forbrug
Mange har slet ikke det abonnement der passer til deres forbrug. Undersøg hvordan dit forbrug fordeler sig på tale, sms og data.

Undersøg Hvad du betaler for
Betaler f.eks. for 5 timer hver mdr., men bruge kun 2. Betaler du for 10Gb dataforbrug men bruger kun 1Gb. Mange bruger langt mindre data end de tror. Betaler du for fri sms, men sender kun 10 hver mdr.

Undersøg hvor du kan slippe billigst
Find ud af hvor du slipper billigst i forhold til dit forbrug. Du kan bruge dette link (sammenlign priser).

Hold øje med gebyrer
Du skal være opmærksom at der kan være nogle skjulte gebyrer, så det der ser billigt ud måske ender med at blive dyrere, så læs grundigt hvilke vilkår du får. En faktor kan f.eks. også være hvad du betaler, hvis du kommer over et fastlagt fri forbrug.

Dækning
Du skal også holde øje med hvilken dækning mobilselskabet har. Dækker det godt i det område hvor du bevæger dig.

Forbrug i udlandet
Priserne for at bruge din mobiltelefon kan være meget store. Så hvis du har planer om at bruge din telefon meget i udlandet, så bør du undersøge hvad det koster at bruge den der.

Læg pres på dit nuværende selskab
Når du har fundet det billigste selskab, så læg pres på dit nuværende selskab, og hør og de ikke kan matche det. Så slipper du for besværet med et skifte, hvis de kan matche tilbudet.

 
 
Find information om: mobil guide guide mobilen mobiltelefon mobilguide
(Hovedkategori: Gode råd)