Gode programmer på Android-Marked

 
06-10-2010
Android nyheder

Her er en række gode programmer du kan købe på Android-Marked

3G WATCHDOG:
Hvor stort er dit dataforbrug? mange abonnementer har et loft for hvor meget man kan sende ud og ind i telefonen, og så er det rart at kunne holde styr på forbruget. Det gør 3G Watchdog for dig, og programmet giver dig statistik for i dag, uge og måned.

ONTV:
Få overblikket over hvad du kan se i fjernsynet i aften. Det er muligt med denne app, der har programguider over alle danske tv-kanaler.

APPBRAIN:
På websitet opretter du en gratis profil, og herefter går du i gang med at tjekke diverse applikationer ud. På websitet vælger du en stak applikationer, hvorefter du installerer AppBrain som applikation. Nu synkroniseres dine valg på websitet med telefonen, og inden du ser dig om, er de valgte applikationer installeret på din telefon.

ASPHALT:
Godt spil hvis du er et race.

HANDCENT:
Sms-program, der er mere overskueligt end Andriods eget. Sms-beskederne gemmes i messenger-lignende tråde som talebobler.

MOODAGENT:
Musik-applikationen Moodagent laver spillelister, der passer til dit humør.

VREDE FULGE:
Spillet Angry Birds.

BACKUP-APP:
Applikationen MyBackup Pro giver dig mulighed for at lave backup af alt, hvad du har på dit SD-kort, SMS/MMS'er, apps osv.

REDIGER DINE BILLEDER DIREKTE PÅ MOBILEN:
Billedredigerings-programmet PicSay Pro er et godt redigerings-program, der giver dig mulighed for at redigere dine billeder direkte på mobilen.

HOLD STYR PÅ DIN TRÆNING:
Den avancerede trænings-applikation Cardio Tranier Pro bliver nu også tilgængelig i det danske Android Marked.

 
 
Find information om: mobilguide guide mobil mobiltelefon guide mobilen
(Hovedkategori: Nyheder)