Apple vil forhindre at du åbner deres produkter

 
24-01-2011
Iphone nyheder

Apple er begyndt at sætte Pentalope skruer i sine nyeste produkter. Pentalope skrue er en specielt type skruer, som stort set ingen har skruetrækker til. Den skal gøre det besværligt for dig, hvis du piller ved deres iPhone 4 eller MacBook Pro eller MacBook Air.

Apple ønsker ikke, at du selv åbner deres produkter, fordi det bla. ødelægger deres mulighed for at tjene penge på at skifter batteriet, eller sætter en ny harddisk i din laptop. En forretning som man meget gerne vil beholde for sig selv og sine Apple Centre.

Det koster nemt over 500 kr. at skifte et batteri til en Apple Iphone, selv om det er en ting, som kan gøres på ganske få sekunder.

Når man køber en iPhone skal man altså være klar over, at man i det lange løb kommer til at betale en del mere i driftsomkostninger ved at vælge en iPhone, frem for en anden smartphone, fordi du ikke selv har muligheden for at udskifte ting. Apple har i at sige monopol på alt omkring deres produkt, og prisen bliver også derefter.

Måske skulle du have det med i dine overvejelser, næste gang du skal købe en smartphone. Det er er ikke kun indkøbsprisen der er vigtig.

Vores mening er at her er Apple gået for vidt, og blevet lidt for åbentlyst grådige. Når valget står mellem en iPhone og en af det andre smartphone, så høre man sjældent noget nævne de højere driftsomkostninger. Men denne sag vil uden tvivl betyde at flere bliver opmærksomme på det. Mon ikke Apple har skudt sig selv i foden.

 
 
Find information om: guide mobilen mobilguide guide mobiltelefon mobil
(Hovedkategori: Nyheder)